Lyt Live

Sponsorer

TAK til alle STRAX' sponsorer der gør Radio STRAX mulig:

 • MINBJERGS

  Café & Restaurant i Jernbanegade - Nykøbing Falster.

  FRISKE RÅVARER:

  Hos Mindbjergs går vi højt op i, at vores madvarer er lavet med friske, velsmagende råvarer.

  ALTID GOD SERVICE:

  God service giver glade kunder. Det er vores mantra, og vi går altid langt for at opfylde kundens ønsker.

  SPÆNDENDE EVENTS:

  Står du overfor at skulle holde et event, så står Mindbjergs klar til at stå for catering

   

 • Golf & Fun Park - Marielyst

  Få en sjov og aktiv dag sammen med venner, kollegaer og familie. Besøg os i dag. Golf & Fun Park er fyldt med aktiviteter for hele familien. Gratis entre til parken. Danmarks Største Golfpark. Gratis Èntre. Aktiviteter For Alle. Faciliteter: Minigolf, Baseball, Bumper Balls.

 • Marius Mortensens Eftf.

  Fantastisk forretning med stort og lækkert udvalg og masser af spændende sjældne vine, kan klart anbefales hvis man er en tur til Danmarks Caribien.

 • Kop & Kande - Midtpunktet, Nykøbing F.

  Kig op - Kop & Kande ligger i kælderen - og her finder du alt hvad du har brug for.

   

 • BARFOD Skilte

  Alt i skiltning og reklame til din virksomhed. Vi har de sidste 20 år leveret skiltning & grafiske løsninger til facader , byggerier, køretøjer, indendørs deko, events, udstillinger og meget mere .

  Vi tilbyder færdige kvalitets løsninger til håndværkere, butikker, cafe/restauranter,kontorer og offentlige institutioner. Vi er kendt for vores kreativitet og vores stærke relationer med vores kunder.

  Finder du ikke hvad du søger, sidder vi klar ved telefonen på 55 89 30 05 for at hjælpe.

  Uanset om det er et lille skilt eller en komplet branding af din virksomhed har Barfod Skilte løsningen.

 • Sydsjællands Låseservice

  Har du låst dig selv ude, eller går du med tanker om at tyverisikre hjemmet? Hos Sydsjællands-Låseservice kan vi være behjælpelige med alle slags opgaver inden for sikring og låse for private såvel som erhvervskunder. Sydsjællands Låseservice er din professionelle låsesmed i Næstved – men vi tilbyder også låseservice i Præstø, Herlufmagle og resten af Sydsjælland.

 • Krokodille Zoo

  I dag huser Krokodille Zoo alle krokodillearter som eksisterer på planeten, men også Europas største krokodille! I alt udgør de 150 individuelle krokodiller, som bor på adressen. I 2023 forventes det at en ny tropehal åbner, som vier sine 1000 kvm. til de store krybdyr. Tropehallen vil endvidere kunne rumme krokodillearter, som avles og opfodres som et led i internationale bevarings- og genudsætningsprojekter, som René Hedegaard deltager i.