Lyt Live

Sponsorer

TAK til alle STRAX' sponsorer der gør Radio STRAX mulig:

 • Kokken & Company

  Hvad skal Kokken & Company lave til dig?

  Vores team sørger for, at dit selskab, møde, begivenhed eller fest bliver en kæmpe succes – uanset, om du drømmer om buffet, 3-retters eller besøg af vores smarte street food-truck.

  Vi er klar til at hjælpe jer med at planlægge jeres næste arrangement, uanset om I skal afholde det i egne lokaler eller i et af vores skønne selskabslokaler.

  Vi glæder os til at gøre jeres arrangement uforglemmeligt.

   

  MAD UD AF HUSET:

  Kokken & Company laver mad ud af huset til små og store begivenheder i alle højder samt til alle former for mærkedage og højtider.

  SELSKAB & MØDER:

  Lad os planlægge dit næste selskab, møde eller event enten i vores skønne lokaler på Lolland-Falster eller hjemme hos dig selv.

  BESTIL:

  Bestil mad eller book et lokale til dit næste arrangement eller fest. Vi formidler også leje af festudstyr og festtelte. FORESPØRG HER

   

 • Sportscaféen - Nykøbing Falster

  I Nykøbing F. Hallen finder du Sportscaféen, med et stort udvalg af lækre sager. Det er i Sportscaféen at MAN MØDES. Sportscaféen kan også arrangere møder, fester og arrangementer i både caféen, hallens forområde eller i hallens lokaler eller i restauranten på 1. sal. Kontakt Sportscaféen og få en snak om hvad de kan gøre for dig.

 • Golf & Fun Park - Marielyst

  Få en sjov og aktiv dag sammen med venner, kollegaer og familie. Besøg os i dag. Golf & Fun Park er fyldt med aktiviteter for hele familien. Gratis entre til parken. Danmarks Største Golfpark. Gratis Èntre. Aktiviteter For Alle. Faciliteter: Minigolf, Baseball, Bumper Balls.

 • Marius Mortensens Eftf.

  Fantastisk forretning med stort og lækkert udvalg og masser af spændende sjældne vine, kan klart anbefales hvis man er en tur til Danmarks Caribien.

 • Kop & Kande - Midtpunktet, Nykøbing F.

  Kig op - Kop & Kande ligger i kælderen - og her finder du alt hvad du har brug for.

   

 • BARFOD Skilte

  Alt i skiltning og reklame til din virksomhed. Vi har de sidste 20 år leveret skiltning & grafiske løsninger til facader , byggerier, køretøjer, indendørs deko, events, udstillinger og meget mere .

  Vi tilbyder færdige kvalitets løsninger til håndværkere, butikker, cafe/restauranter,kontorer og offentlige institutioner. Vi er kendt for vores kreativitet og vores stærke relationer med vores kunder.

  Finder du ikke hvad du søger, sidder vi klar ved telefonen på 55 89 30 05 for at hjælpe.

  Uanset om det er et lille skilt eller en komplet branding af din virksomhed har Barfod Skilte løsningen.

 • Sydsjællands Låseservice

  Har du låst dig selv ude, eller går du med tanker om at tyverisikre hjemmet? Hos Sydsjællands-Låseservice kan vi være behjælpelige med alle slags opgaver inden for sikring og låse for private såvel som erhvervskunder. Sydsjællands Låseservice er din professionelle låsesmed i Næstved – men vi tilbyder også låseservice i Præstø, Herlufmagle og resten af Sydsjælland.

 • Krokodille Zoo

  I dag huser Krokodille Zoo alle krokodillearter som eksisterer på planeten, men også Europas største krokodille! I alt udgør de 150 individuelle krokodiller, som bor på adressen. I 2023 forventes det at en ny tropehal åbner, som vier sine 1000 kvm. til de store krybdyr. Tropehallen vil endvidere kunne rumme krokodillearter, som avles og opfodres som et led i internationale bevarings- og genudsætningsprojekter, som René Hedegaard deltager i.