Lyt Live

STRAX Live

DJ PAKKER

Her kan du booke din DJ til din fest eller anden begivenhed.

 • PAKKE 1:

  Musik under middagen, hvor vi har godt og blandet dinnermusik som vi sørger for bliver stoppet og startet ved diverse indslag, efter middagen spiller vi op til dans, og gæster er meget velkommen til at ønske musik.

  Prisen er inkl. lyd, lys og opsætning.

  Ialt 8 timer - Kr. 7.000,00

 • PAKKE 2:

  Vi spiller op til dans efter middagen, gæster er meget velkommen til at ønske musik.

  Prisen er inkl. lyd, lys og opsætning, men excl. evt. tidlig opsætning (Kr. 500,00) 

  Ialt 4 timer - Kr. 4.800,00 

   

Ud over vores pakker kan der naturligvis laves tilpassede pakker til netop dit arrangement.

 

RADIO - LIVE

Radio LIVE - et helt nyt koncept, hvor du får STRAX til at sende LIVE i radioen fra DIN lokation.....

 • LIVE 1 - RADIO SETUP:

  Vi sender LIVE RADIO fra dit event i 2 timer. Mulighed for interviews mm. 

  Ialt 2 timer - Kr. 3.500,00

   

 • LIVE 2 - RADIO & DJ SETUP:

  Vi sender LIVE RADIO fra dit event i 4 timer, - vi sender signalet ud on location ved dit event. Dine gæster er meget velkommen til at ønske musik. Mulighed for interviews mm. Min. 1 DJ/vært og 1 reporter.

  Ialt 4 timer - Kr. 5.500,00

    

 

DJ & LIVE VÆRT

Se oversigten over de forskellige stilarter, setups, værter og DJ's her:

 • Kristian Jakobsen

  Radiochefen er det helt rigtige valg, når der er tale om voksenfest. Jakobsen spiller meget gerne alle de gamle hits som fylder dansegulvet fra både 70'erne, 80'erne og 90'erne, men er også med på noderne for et nyt festligt nummer. Der spilles også op til bryllup og andre festlige lejligheder, og her tilpasses din fest - så der også er plads til de festlige indslag som der måtte være. 

  Techno og Rap er ikke den stærkeste side for denne DJ eller vært.

  Du får en veloplagt DJ som også kan være god med mikrofonen og sætte gang i festen - men som også kan prioritere den gode musik uden for mange afbrydelser.

  Konferencieropgaver har der i tiden været mange af, og Kristian tager fortsat ud til sådanne opgaver med højt humør. Konferencier aftaler laves efter forudgående personlig samtale. 

     

  OBS: Konferencier opgaver efter nærmere aftale - Kontakt os gerne via nedenstående formular.

   

 • Kasper Larsen

  Chefens højre hånd, står for den daglige programplanlægning og er passioneret radiovært med erfaring som DJ på diverse dansesteder på Sjælland, samt radiovært på Radio RTN.

  Kasper er kendetegnet ved den alsidige og brede musiksmag som du finder her på Radio STRAX.

   

 • Morten Jensen

  Danmarks Caribien (Lolland-Falster) har altid været området hvor Morten Jensen har været radioaktiv. Han har mangeårig erfaring bag mikrofonen på de lokale radioer i fordumstid. Morten 12" som vi på radioen ynder at kalde ham, elsker Lidt God Musik og leverer altid Hit På Hit på Radio STRAX. Morten er også rap med mikrofonen, når der er STRAX LIVE fra udvalgte lokationer ved Radio STRAX Livesendinger i Sommer og Vinterlandet.

    

 • Rebecca Larsen

  Står for ungdomsredaktionen her på Radio STRAX. Så er du til nye rytmer og toner i højt tempo. Rebecca har en bred musiksmag og er bestemt til fest og farver med STRAX.

 • Alex Hansen

  Radio STRAX har en venskabskanal - Nemlig Radio Happy. Herfra har vi "lånt" Alex Hansen, som hver uge leverer både ChartCheck, DanskTop Barometret og CountryToppen til stor glæde for alle i Danmarks Caribien.

 • Brian Hvolgaard

  Brian startede med at lave radio, og som DJ tilbage i 1989, hvor han var vært på Radio Næstved og lavede også fjernsyn hos TV Næstved. Efter en kort periode på The Voice i Næstved, blev han studievært på Radio Trolden og DJ på Mona Lisa i Sct. Jørgens Park i Næstved i forbindelse med Radio Troldens Liveudsendelser fra det populære dansested. Brian stoppede med at lave radio tilbage i 2002, men fortsatte med at være DJ i sit eget diskotek, som der stadig er fuld fart på. Gnisten for at lave mere radio har været der længe, og nu bød muligheden sig hos Radio STRAX hvor han bl.a. er at finde i Hvolgaard's Musikalske Hjørne.

    

 • Kim Fritz

  Kim har haft et livslangt kærlighedsforhold til musikken, ikke mindst tressernes og halvfjerdsernes rock og blues-bands, som han voksede op med. Hans tidligste erindring er Beatles Help, som han spillede på morfars radiogrammofon, siden tjente han til sit stigende vinyl forbrug ved at, gå med Brønshøj/Husum avisen, hans rekord er 3000 aviser på en weekend, som blev brugt på Beatles Lp’er og Brønshøj grill. Som selvlært musikekspert, med en pladesamling der på sit højeste talte flere tusinde LP’er og singler med alt fra Beatles til Bowie, et lille hjemmebibliotek af musikbøger, og med massevis af koncerter med mange af halvfjerdsernes store navne i benene, er han gennem sine foredrag i stand til at gøre rockens storhedstid både levende og vedkommende. Kim leverer gode magasinprogrammer med forskellige temaer til Radio STRAX' lyttere.

 • Rene Mikkelsen

  Hr. Mikkelsen leverer god musik på Radio STRAX i flere programmer. Bl.a. er Kim vært på Flashback som sendes hver lørdag kl. 13:00 - Men du kan også opleve ham i "Musik fra 3 årtier" med det bedste fra 70erne, 80erne og 90erne...

 • Ulrik Ulle Rasmussen

  STRAX Værten - Ulrik Rasmussen startede som radiovært i 1997 hos Radio Holstebro, men er oprindeligt fra Herning og nu bosat i Aalborg. Vores Jyske Vært er glad for musik, og spiller alt fra Kandis til ADHD. Også masser af 70'er, 80'er og 90'er musik bliver det til i radiostudie-stolen eller når Ulle er på landevejen som aktiv DJ.

 • Brian Wenneberg Jørgensen (Doktor Domino)

  Doktoren - klassens frække dreng er kommet hjem. Han spiller alt - lige fra de glade 70-80 og 90, såvel som rock og det nyeste elektroniske musik. Det kan kun blive "LUMMERT" når du hører programmet "Kings ManCave" med Doktor Domino - som vi kalder ham. Brian Jørgensen har været med helt fra den spæde start af lokalradio historien på det sjællandske - og så har han brugt mange timer bag DJ pulten diverse steder.....

   

 • Martin Ingvor Christensen

  Her kommer der snart en beskrivelse af Radio STRAX værten - Martin Ingvor Christensen...

   

 • Marie Skak

  STRAX værten her - er selv musiker, og udgiver musik der er stærkt inspireret af 80'ernes pop univers. Marie Skak er oprindeligt uddannet multimediedesigner, men har siden 2022 valgt at gå sin egen musikalske vej der består af koncerter og indspilninger, og er altså siden blevet radiovært her på Radio STRAX. Der er masser af musik og snak med Skak.

   

 • Michael Greier

  Her kommer der snart en beskrivelse af Radio STRAX værten - Michael Greier

 

HER HAR VI SENDT

LIVE RADIO: